Massages

Ontspanningsmassage

Bij deze massage worden punten en reflexzones op hoofd, handen en voeten gemasseerd. Je voelt je erna ontspannen en goed verbonden met je hele lichaam.

Reinigende massages

Deze massages stimuleren de reinigende, ontgiftende systemen in ons lichaam  hun werk optimaal te doen. De keuze hangt af van je klachten en de conditie van de zones op de voeten.

Gecombineerde massage van meridianen en reflexzones.

Het focuspunt kan liggen op de zones van de spijsvertering, ademhaling, lymfestelsel, hart en bloedsomloop, urinewegen, spierstelsel, wervelkolom, hormoonstelsel of het hoofd.

Neuroreflexologische behandeling

Bij deze massage wordt binnen de reflexzone die verwant is met de klacht nauwkeurig gezocht naar het punt wat de meeste reactie geeft en wat dat bij je losmaakt. Dit punt wordt intensief behandeld. De blokkade in de betreffende zenuw wordt  hiermee opgeheven  en het lichaam kan de balans weer herstellen.

Massage volgens de 4 Lagen reflexologie van Mieke Stoltenberg.

Deze massage maakt bewust gebruik van de weefsellagen tussen bot en huid en van tegendruk bij het masseren. De hele voet wordt losgemaakt en veel reflexzones worden daarin meegenomen. Bij deze massage is jouw feedback op de grepen een essentieel onderdeel van de behandeling.

Energetische massages

Dit zijn massages die zich louter richten op  het opheffen van blokkades in de energiestroom. De druk is zacht en subtiel en soms wordt ook om de voet, in de aura gemasseerd. Hieronder vallen :

Massage van de armmeridianen: hart, longen, pericard (hartzakje), driewarmer, dunne en dikke darm

Massage van de beenmeridianen: nier, milt, lever , maag, blaas, galblaas

Zonnevlechtmassage reflexzone van de zonnevlecht op de voet

Chakramassage reflexzones van de chakra’s op de voet

Polariteitsmassage bij een energetische disbalans tussen delen van het lichaam

Metamorfosemassage ter ondersteuning bij het accepteren van een belangrijke verandering of  een volgende levensfase