Doel van behandelingen

Doel van mijn behandelingen is u te ondersteunen bij het verbeteren van vitaliteit en gezondheid. Een klacht wil zeggen dat er fysiek of emotioneel iets niet in balans is. Klachten die nog maar kort spelen kunnen vaak relatief snel verholpen worden.  Bij langdurige klachten loont het om samen mogelijke oorzaken te onderzoeken, door middel van anamnese en onderzoek van de voeten. Als ook de oorzaak kan worden meegenomen in de behandeling verhoogt dat de effectiviteit.

Ook zonder klachten kunt u bij me terecht voor bv een weldadige ontspanningsmassage, een reinigende massage of een energetische massage.

Eigenwijze voeten

Meestal worden de voeten  (en onderbenen) gemasseerd, soms de handen en amen. Uit voeten valt veel af te lezen, bv aan de grootte, vorm, bouw, temperatuur en de conditie van spieren en huid. Reflexologie gaat ervan uit dat punten en banen in de voeten via het zenuwstelsel verbonden zijn met organen en processen in het lichaam. Als een gebied of punt op de voet bijvoorbeeld  rood, of juist bleek of pijnlijk is kan dat iets zeggen over de conditie van het orgaan waarmee het via het zenuwstelsel verbonden is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *